Diensten

Vertrouw op doorgedreven expertise.
Met ALIGNO rekent op u gespecialiseerde begeleiding bij strategische veranderprojecten:

interim management

Geef het leiderschap voor een project tijdelijk door aan een externe manager. Wanneer dat gepast is? Bijvoorbeeld bij strategische veranderprojecten waarvoor u tijdelijk extra expertise en/of competenties nodig hebt. Of in situaties waarbij een buitenstaander als neutrale persoon het verschil maakt. Belangrijk daarna is dat de overdracht aan het permanent leiderschap ook succesvol loopt.
ALIGNO is aangesloten bij Federgon, de beroepsfederatie van HR- dienstverleners. Wij zijn actief lid van de commissie Interim Management en vertegenwoordigd in de bestuursraad van deze commissie. ALIGNO behaalde met de maximale score het Interim Management certificaat na audit van ons kwaliteitsmanagementsysteem. ALIGNO is tevens ISO gecertificeerd voor al haar diensten.

managementadvies

Vraag onafhankelijke raad over managementkwesties. We sporen knelpunten en verbetermogelijkheden op, onderzoeken ze en geven u tips om ze aan te wenden in uw voordeel. Ook helpen we u om onze aanbevelingen te implementeren.

programma- en projectmanagement

Laat het beheer van een of meerdere gerelateerde projecten aan ons over. De doelstelling? Het prestatievermogen van uw organisatie verhogen.

opleiding

Bouw de kennis in uw organisatie verder op, en pas ze ook toe. We stippelen een specifiek opleidingstraject op maat voor u uit. Voor elke module schakelen we de meest geschikte expert in.

coaching

Executive coaching
Stoom uw managers klaar om de veranderingen gemotiveerd te leiden. Zijn zij intrinsiek overtuigd? Dan straalt dat positief af op uw medewerkers. Zo introduceert u coachend leiderschap vlot binnen uw organisatie: teams en individuen sturen zichzelf. Met duurzame resultaten tot gevolg.

Loopbaancoaching
Prikkel uw medewerkers om een duurzame loopbaan uit te bouwen, in alle fasen van hun leven. Wij ondersteunen u om loopbaanbegeleiding in-house aan te bieden. We beantwoorden loopbaanvragen met een gepersonaliseerd traject. Maak een afspraak om uw mogelijkheden te bespreken. Vraag folders aan om loopbaanbegeleiding te promoten onder uw medewerkers in uw bedrijf.

Outplacementbegeleiding
Ondersteun uw medewerkers na ontslag. Wij helpen hen bij de overgang naar een nieuwe job, individueel en op maat. U biedt dat als werkgever vrijwillig aan, of doet dat om – in bepaalde gevallen – uw wettelijke plicht te vervullen. ALIGNO behaalde het Certo-kwaliteitslabel.

Uw organisatie van binnenuit versterken?
Neem contact met ons op via +32 497 58 28 36 of info@aligno.be.